×

Araklı'da Siyasetin Kilit ismi artık Hüseyin Kınalıoğlu

  • 02.03.2024 23:21
  • Güncel
Kınalıoğlu fırtınası
Araklı'da Siyasetin Kilit ismi artık Hüseyin Kınalıoğlu

Hüseyin Kınalıoĝlu Araklı'da siyasetin merkezine yerleşmiş durumda. Hem parti teşkilatı hemde belediye yönetimi tarafından karşılık bulan denge.

YEŞILYURT -GUGUDA VADISİNDE TEMSİLCİ KONUMUNDA

Kınalıoğlu, Yeşilyurt Vadisinin lider temsilcisi oldu. 11 mahalle ve 20 yaylanın bulunduğu güzergâhın siyasetteki en yetkili ismi ve temsilcisi artık Hüseyin Kınalıoğlu Aile soyağacı Yoncalı mahallesine kayıtlı, Merkezkòy mahallesinde ikamet ediyor. Guguda Türkeli ve Halilli köyleriyle güçlü aile bağı bulunuyor. Guguda köyününde bir evladı pozisyonunda.

 

Yeşilyurt(horyan), Yeniköy(çapan), Yeşilköy(goda), Kaymaklı mahalle vatandaşının da şehirdeki büyük bir destekçisi. Abisi olan Soförler Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlu ile birlikte Araklı'nın her mahallesinde hayırsever işlere ettiği öncülükle ön plana çıkıyorlar. İki kardeş bu yönleriyle ilçede çok büyük bir karşılık buluyorlar.

TÜRKİYE'NİN SAYILI ŞİRKETLERİNDEN BİRİNİN SAHİBİ

Hüseyin Kınalıoğlu, ENYAPI Prefabrik ve Kınalıoğlu Turizm şirketlerinin sahibidir. Türkiye'nin dört bir yanındaki büyük projelerin beton kirişlerini Araklı'da 150 kişinin çalıştığı şantiyede üreterek Türkiye'ye dağıtım yapan birkaç şirketten birtanesidir.

31 Mart 2024 seçimlerinde,

Hüseyin KINALIOĞLU,

AK PARTI Belediye Meclis üyesi Kontenjan adayı

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ