×

Araklı'da Kurt Dehşeti.! Çoban Saldırıdan Canını Zor Kurtardı

  • 12.04.2024 20:03
  • Güncel
Araklı'da Kurt Cobana saldırdı

Araklı Turnalı-Os Mahallesinde sürüye saldıran Kurt sürüsü, Çobanı da az daha parçalıyordu. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan çobanın Tedavisine devam ediliyor 

Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde Turnalı köyü Mezirelik arazide keçi sürüsünü otlatan Adem Kıransoy isimli vatandaşın keçilerine 3-4 tane kurt organize şekilde sadırdı. Ağaçlık alandan gelen sesler üzerine ormana koşan çoban 6 tane keçisini parçalayıp yiyen kurtları görünce şok yaşadı. Silahi olmayan çoban Kurtları korkutup kovalamak istedi. Ancak kurtlar bu sefer çobana saldırdı. Kurtun kolundan ısırdığı çoban büyük uğraşlar vererek kurtdan kurtulmak istedi. Elindeki sopayla kurta  birçok kez vurmayi başaran çoban, yanındaki ufak av köpeğininde yardımıyla kurtun ağzindan kolunu kurtadabildi.
Ancak bu seferde yanındaki av köpeği kurtlar parçaladı. 

Yaralanan çoban önce Arakli Bayram Halil Devlet Hatanesine, daha sonradan da Farabi(Fakülte)'ye sev edildi. Kolu tedavi edilip sargıya alınan Çoban Ali Kıransoy'un Hayati tehlikesi henüz bulunmadığı öğrenilirken,  Kuduz hastalığına yönelik aşı ve koruyucu tedaviler uygulanacağı öğrenildi.
 

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ