×

Coşkun Çebi, Köylerde ettiği hizmetlerin karşılığını görüyor

  • 01.03.2024 22:09
  • Güncel
Coşkun Çebi'nin köylerdeki karşılığı
Coşkun Çebi, Köylerde ettiği hizmetlerin karşılığını görüyor

Çoşkun hocayı seçim sürecinde köyler bağrına basıyor. Taştepe köyünde AK Parti'ye küsmüş, kırılmış ve oy vermeyecek şekilde kesin karar almış Emekli vatandaş "Coşkun hocaya canımı bile veririm" dedi.

KÜSKÜN EMEKLİ ALDIĞI HİZMETI UNUTMADI

Taştepe'de Mecit Karabayık isimli vatandaş "Ekonomik sorunlar ve emekli vatandaşa gerekli sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle 22 yıllık AK Parti'me küsmüştüm. Ancak Araklı Belediye Başkan adayı Coşkun Çebinin bizde çok büyük emekleri vardır. Aday gösterilmesine cok sevinmistim. Hanemize kadar geldi sagolsun. Belki 30 kez hastamiz icin gelmiş bize hizmet etmiş insandır. Yıllarca köyümüze gelmiâ hastalarimizla ilgilenmiş. Bizde çok büyük hakkı vardır asla onu kıramayız bugün vefâ sırası bizdedir" diyerek Hüseyin Avni Coskun'a olan sevgisini paylaştı.

KÖYLERDE ÇOK BÜYÜK KARŞILIĞI VAR

Hüseyin A. Coşkun Çebi'nin köylerde ciddi bir tanısmışlığı ve hizmet süresi olması seçim sürecinde gittiği tüm kapıları kendisine açıyor. Kişesel profili zaman zaman Parti kimliğinin önüne geçtiği oluyor. Taştepe 80 yaşındaki ninenin tanıyıp boynuna sarılmasıda dikkat çekti.  Araklının tüm mahallelerini adım adım biliyor ve geziyor. Hangi evde kaç insan yaşıyor, nerde yatalak hastası vardı, nerde hangi hastaya gitmişti ettiği hizmetlerin hepsi karşısına çıkıyor.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ