×

Araklılı Feridun Aykut, İstanbul Bahçelievler Meclis üyesi adayı

  • 29.02.2024 22:27
  • Güncel
Bahcelievler meclis üyesi adayı
Araklılı Feridun Aykut, İstanbul Bahçelievler Meclis üyesi adayı

ARAKLI’LI HEMŞEHRİMİZ İSTANBUL BAHÇELİEVLER İLÇESİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

 

Uzun yıllar İstanbul Bahçelievler’de ikamet eden hemşehrimiz Aykut birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görev yaptı.

 

İlçenin sevilen ailelerinden olan Aykut ailesi Cumhuriyet Halk partisinin 13. sira meclis üyesi adayı gösterildi. Aykut; İlçemin sorunlarını biliyorum çözüm için var gücümle calışacağım tüm hemşehrilerimin bir telefon kadar uzağında olacağım şahsıma tebliğ edilen  görev beni gereğince memnun etmiştir.

Önce İstanbulda Tam Yol ileri diyerek Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’na desteklerinizle İstanbul ve Bahçelievle daha adil yönetilmeye devam edecektir. dedi

 

Feridun Aykut kimdir?

1988 yılında Trabzon Araklı ilçesi dünyaya geldi.İlkokulunu Araklı Halilli Köyünde, Ortaokul ve Liseyi İstanbul Bahçelievler’de bitirdi. Üniversite eğitimini ise Newport Ünıversıty İşletme Bölümünden mezun olarak noktaladı.

 

7 yıl Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarlığında görev yapan Aykut, Trabzon Dernekler Federasyonu Kurucu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı, Trabzon Araklı Halilli Köyü Derneği Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı, Yeşilay Bahçelievler Şubesi Sekreterliği, Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Yeşil Yalı Kur’an Kursu Mezunları ve Mensupları Derneği Başkan Yardımcılığı, Bahçelievler Kızılay yönetim kurulu üyesi görevlerinde bulundu. Evli iki çocuk babasıdır.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ