×

Coşkun Çebi ve Muhtar Mustafa Demiray hızlı başladı

  • 15.02.2024 22:42
  • Güncel
Araklı siyasetinden ilk başarı
Coşkun Çebi ve Muhtar Mustafa Demiray hızlı başladı

COŞKUN ÇEBI VE MUSTAFA DEMIRAY HIZLI BAŞLADI


Başkan Adayı Coşkun Çebi ve Muhtar Demiray'dan Ulaştırma Bakanına Sağlam Dosya

Yesilyurt Muhtarı toplantıda Ulastırma Bakanı ve Büyüksehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genc'i kıskaca aldı. Istediği yatırım sözünü kaptı


ULASTIRMA BAKANI VE AHMET METIN GENÇ DOSYAYI ALIP, KABUL ETTI

 

Trabzon'da Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloglu'nun davetine katılan Trabzonlu muhtarlar içinden Araklı Yesilyurt Mahalle muhtarı Mustafa Demiray tarafından çok sağlam hazırlanmış bir dosya Bakan Uraloğlu ve Ahmet Metin Genç'e bizzat sunuldu.


MUHTAR DEMIRAY YINE HAZIRLIKLI VE HIZLI DAVRANDI

Özellikle Yeşilyurt gurup yolunu, asfaltama ve duvar çalışmalarını viraj ve heyelan riskli bölgeler tek tek resimlenip belgelenerek çok saglam bir dosya hazırlandığı dikkat çekti. Yayla yollarının artık Trabzon'un diğer ilçe yaylaları gibi düzeltilip asfaltlanması hatta Turizme kazandırılması gerektiği vurgulandı. Yillardir verilen sözlerin eksik ve yetersiz uygulandigini belirten Muhtar demiray 11 mahalle ve 20 yaylaya ulasim saglayan ana yolun durumuna dikkat çekerek bölgedeki vatandaşlarim hakkini gündeme taşıdı

COŞKUN ÇEBI'DEN BENZER PROJE VE DESTEK

Ayrica seçilmesi halinde yine Yeşilyurt gurup yolu için benzer çalışma projesi bulunan AK PARTI Arakli Belediye Başkan adayi Coskun Çebi'de benzer sekilde bir dosyada sundu. Başkan adayi Çebi, bölgedeki tüm sorunlara dikkat çekerek Muhtar Demirayla birlikte Trabzon'da siyasetçileri köşeye sıkıştırdı. 

 

Baskan adayı Coşkun Çebi ve Mustafa Demiray yaptıkları baskıyla Bakan Uraloğlu ve Ahmet M. GENÇ'den istedikleri sözü almayı basardılar.

 

YESILYURT GURUP YOLU ARTIK BUYUKSEHIRIN MASASİNDA

Dosyayi Bakan Uraloğlu'nun onayı ve destekleriyle sahiplenen Ahmet Metin Genç seçilmesi halinde Yeşilyurt vadisindeki tüm sorunlari çözeceklerinin müjdesini verdi.

Sunulan dosya içinde ulaşımdan Turizme, elektrik ve su gibi tüm ihtiyaç ve eksiklerin olduğu ögrenildi

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ