×

Araklı'da Fizik tedavi ve Rehabilitasyon ünitesi açılıyor.

  • 15.02.2024 20:19
  • Sağlık
Araklı Bayram Halil Devlet hastanesi bölgesinde en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Araklı'da Fizik tedavi ve Rehabilitasyon ünitesi açılıyor.

Araklı Bayram Halil Devlet hastanesi bölgesinde en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Artık ilçemiz ve çevresindeki ilçelerde Fizik tedaviye ihtiyacı olan hastalarımız yollarda zaman harcamayacak.

Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. Burak Ferhatosmanoğlu, Fizyo terapist Fatih Kaya ve Hemşire Melahat Hülya Varol ilk etapta Bel, Boyun, sırt ağrıları ile kırık tedavisi hizmeti verecekler.

Fizik tedavi, birçok farklı tıbbi durumun tedavisinde kullanılan bir yöntemdir. Fizik tedavinin temel amacı, kişinin hareket kabiliyetini, fonksiyonlarını ve yaşam kalitesini artırmaktır. Bu tedavi yöntemi genellikle kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları, travma sonrası iyileşme süreci, spor yaralanmaları, nörolojik rahatsızlıklar gibi durumların tedavisinde etkili olarak kullanılır.

Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman Şener romatizmal hastalıkların sık olduğu bölgemizde Trabzon Yavuz selim kemik hastanesi ve Maçka Ömer Burhanoğlu hastanelerinde verilen fizik tedavi hizmetlerindeki hasta yoğunluğunu azaltmak, bölge halkına hizmet etmek amacıyla hastanemizdeki üniteyi kurup hizmete başlamak istiyoruz. 10 yatak olarak planladığımız fizik tedavi servisimizi artan hasta potansiyeline göre artırmayı planlıyoruz. dedi.

 

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

SİTE MENÜ