×

Memleket Partisi Araklı İlçe Başkanlığından Araklı için Destek ve Uyarı açıklaması

  • 06.02.2024 11:36
  • Siyaset
Memleket Partisi "Araklı için Doğru olan herşeye Var"
Memleket Partisi Araklı İlçe Başkanlığından Araklı için Destek ve Uyarı açıklaması

Yerel seçimlere az bir süre kala Memleket Partisi Araklı ilçe başkanlığından dikkat çeken açıklama geldi

 

Açıklamanın özetinde Araklı için doğru kişiler, doğru kararlar ve faydalı olacak herşeye makam mevki gözetmeksizin destek olacaklarına yer verildi. Aksi durumda Araklı'nın hakkını kendi imkanlarıyla arayacaklarını ifade ettiler

 

"Saygı değer Araklı halkı, öncelikle 2024 yerel ve mahalli idareler seçimi ülkemiz ve güzel ilçemiz Araklı için hayırlı olsun.


Yavaş yavaş seçim tarihi yaklaşmakta olup ilçemizde içinde bulunduğumuz seçim süreci dolu dizgin ve heyecanlı bir şekilde geçmektedir. ilçe siyasetinde söz sahibi olan bütün siyasi partiler elinden geldiği kadarıyla Araklımızin sorunlarını ele alarak hazırladıkları projelerle halkın karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


Memleket partisi olarak bizlerde seçim sürecinin başlangıcında kamuoyuna yapmış olduğumuz açıklamada Araklının menfatine en iyi hizmet edecek, Araklının gerçek sorunlarını tespit edip bu sorunlara en mantıklı çözümleri üretip Araklıyı daha yaşanabilir bir hale getirecek proje ve kadroları ayrıca kendi hazırlamış olduğumuz projelerle birlikte hiçbir siyasi düşünce ayrımı yapmadan tek kriterimiz daha  güzel bir Araklı anlayışı ile destekleyecegimizi beyan etmiştik.


Bu düşünce çerçevesinde ilerleyen zamanlarda bütün siyasi partilerin adayları belli olduğunda bütün adaylarla görüşme sağlayıp hem kendi projelerimizi sunup hemde kendilerinin hazırlamış olduğu projeleri inceleyip karşılıklı istişare yaparak Araklı için en mantıklı ve faydalı olacak olan oluşumun destekçisi olacağız.


 Bu beklentilerimizin karşılık bulamaması durumunda ise kendi kadrolarımız ve projelerimiz ile halkın karşısına çıkacağız.
Araklı halkı şundan kesinlikle emin olabilirki Memleket partisi koltuk için kimseye  taviz vermeyecektir,  kimseyle pazarlık yapmayacaktır ve kimseye vaat vermeyecektir.


Tek verecek olduğumuz söz Araklı halkına hizmet sözüdür.

Her şey daha güzel yaşanabilir bir Araklı için.
Saygılar sunarız.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ