×

Sürmene Şoförler ve Esnaf Odasından Basın Açıklaması

  • 03.05.2024 15:52
  • Güncel
Darp olayı ile ilgili;
Sürmene Şoförler ve Esnaf Odasından Basın Açıklaması

SÜRMENE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI


Basın Açıklaması ;

02.05.2024 Perşembe günü İlçemizde bulunan KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin yaşamış olduğu olay hepimizi üzmüştür. Bu öğrenciler bizim de evladımız ve ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Bu güne kadar öğrencilerimizin mağdur olmamaları için Sürmene Şoför esnafı olarak birçok uygulamayı hayata geçirdik.

• Öğrencilerimizin okula kolay ulaşımı için her gün saat  07:00 ‘ de Trabzon Merkeze ve KTÜ kampüsüne 3 boş araç göndermekteyiz.
• Üniversite öğrencilerimize indirimli tarife uygulayan nadir ilçelerden biriyiz, Orta okul ve lise için geçerli olan öğrenci indirimini, destek olmak amacıyla üniversite öğrencilerimize de uyguluyoruz.
• Okul çıkış saatlerinde öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması adına; normalde hat güzergahının dışında bulunan okullarından alınmalarını sağlamaktayız.
• Yine öğrencilerimizin ulaşımında sıkıntı yaşamaması adına durak görevlimize her an ulaşmalarına  imkan sağladık.


Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda; Sürmene Şoför Esnafı bugüne kadar her zaman öğrencilerimize ulaşım kolaylığı sağlamak adına yeri geldiğinde kendinden de fedakarlık yaparak çalışmıştır.
Yaşanan son olay en çok Sürmene Şoför Esnafını üzmüştür. Defalarca uyarılmasına ve sözlü yasal girişimlere rağmen güzergah dışı çalışma izni olmayan servis aracı ısrarla öğrencileri taşımaya devam etmiş ve yaşanan son olaya gelinmiştir.
Bu olayda tamamen uyarı amacıyla servis şoförüyle şoför esnafımız arasında başlayan konuşma, 2​ öğrencinin müdahalesiyle tartışmaya dönüşmüş ve kamuoyuna yansıyan üzücü olay yaşanmıştır.
Sürmene Şoför esnafı olarak 2 öğrencimizin karıştığı bir olayı elbette ki tüm öğrencilerimize mal etmiyoruz ve onların mağdur olmaması adına hizmete devam edeceğiz.


Bu tür olayların yaşanmaması adına da yetkili kurumları göreve davet ediyoruz.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ