×

Başkan Çebi, Şampiyon Kethüda'yı Misafir etti! Spor Hayatında Tam Destek Sözü Verdi

  • 22.04.2024 19:37
  • Spor
Şampiyon kızımız Başkanın Misafiri
Başkan Çebi, Şampiyon Kethüda'yı Misafir etti! Spor Hayatında Tam Destek Sözü Verdi

Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi Avrupa Şampiyonu Boksör Havvanur Kethüda ve Ailesini Misafir Etti


Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Havvanur Kethüda ve ailesini misafir etti.

Şampiyonada kadınlar +81 kiloda ringe çıkan Havvanur Kethüda, finalde Ukraynalı rakibi Karyna Zverieva’yı ilk rauntta mağlup ederek ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu.

Altın madalyayla yurda dönen Kethüda Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi tarafından çiçeklerle karşılandı. Kethüda ailesini makamında ağırlayan Başkan Çebi yaptığı açıklamada;

”Havvanur kızımız 2. kez Avrupa Şampiyonu olarak bizleri yine gururlandırdı. Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Araklı’da çok yetenekli gençlerimiz var. Bu gençlerimizin daha iyi ortamlarda antrenman yapabilmeleri adına çok ciddi çalışmalarımız olacak. Onları destekleyeceğiz, yanında olacağız. Havvanur kızımızın Hırvatistan’da yine müsabakası olacak. İnşallah müsabakada yanında olmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Onu orada desteklemek çok isterim. İnşallah oradan da zaferlerle memleketine dönecektir. Havvanur kızımızı, hocasını ve ailesini bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi.

Başkan Çebi Avrupa Şampiyonu, Araklılı Havvanur Kethüda’yı ödüllendirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ