×

Araklı'da Dolu Dolu Bayram! Coşkun Başkan Hem sahada Hem Belediye'de Vatandaşıyla

  • 12.04.2024 19:50
  • Güncel
İlk Bayram Böyle Geçti
Araklı'da Dolu Dolu Bayram! Coşkun Başkan Hem sahada Hem Belediye'de Vatandaşıyla

Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi Vatandaşıyla, Hem Sahada Hem de Belediyede Bayramlaştı

Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi göreve geldiği günden itibaren dur durak bilmiyor.

Ramazan Bayramı olması münasebetiyle bayramın ilk günleri esnaf ve vatandaşları gezerek bayramlarını tebrik etti. Seçim döneminde de ‘’Sizlerin her fırsatta yanında olacağım. Göreceksiniz’’ cümlesini sık sık kullanmıştı. Başkan Coşkun Çebi bu düsturu benimseyerek vatandaşla içten ve samimiyetle kucaklaşıyor.

Başkan Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi bayramda vatandaşı ve esnafı gezdikten sonra belediye binasında da hemşerileriyle bayramlaşmayı sürdürdü. Yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma törenine vatandaşlar ve muhtarlar ilgi gösterdi.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ‘’Bayramda esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Sokağa çıktık, gezdik, dolaştık. Hemşehrilerimizle tek tek bayramlaştık. Doktor oluşum hasebiyle yürümeyi seviyorum ve vatandaşımızla bu şekilde temasta bulunmayı oldukça değerli buluyorum. Seçim döneminde de söylediğim gibi belediye işlerini de takip edeceğiz ama vatandaşımızı asla unutmayacağız. Evlerine misafir olacağım, esnafımızın çayını içeceğim, sokakta olacağım. Bizim çizgimiz bu olacak. Belediyede kapımız ardına kadar açık olacak. Bu zaten olmazsa olmaz bir kuraldır. Belediyede de bayramlaşma gerçekleştirdik. Yoğun bir katılımla karşılaştık. Miniklerimizde bizleri ziyaret ettiler. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı makam koltuğunda oturttuk. Onların sağlıklı ortamlarda, iyi eğitim almaları için çalışacağız. Yavrularımızın iyi yetişmesi ülkemize, milletimize ve geleceğimize katkı sağlar. Her birinin gözlerinden öpüyor, teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik içerisinde Araklımız için çok güzel işlere imza atacağız.’’ dedi.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ