×

Araklı'da Yol Belirsizliĝi, Vatandaş eylem yaptı

  • 30.01.2024 23:22
  • Güncel
Araklı yoncalı mahallesinde toprak kaymasıyla kapanan yolun yapımı için eylem düzenlendi
Araklı'da Yol Belirsizliĝi, Vatandaş eylem yaptı




Araklı'da örnek davranış. Muhtar ve muhtar adayı aynı cephede vatandaş ile omuz omuza kapanan yolun açılması icin mücadele verdiler

Yoncalı mahallesinde Muhtar Metin Çelik ve ve muhtar adayı Ömer Yıldırım halk ile omuz omuza mahallenin sorunları için etden duvar ördüler.

10 gün önce kopan ve kapanan köy yolu Yoncalı mahallesine ulaşımı kapattı. Muhtarın resmi makamlara yaptıgı girişimlerden sonuc alinamayınca köylü ve muhtar yola döküldüler eylem yaptılar

HERKESE ÖRNEK DAVRANIŞ MEVCUT MUHTAR VE MUHTAR ADAYI OMUZ OMUZA VATANDAŞIN YANINDA

Halkın tepkisine destek icin herşeyi göze alan mevcut muhtar Metin Çelik ve Muhtar adayı Ömer Yildirim kol kola, omuz omuza yetkilileri göreve çagirdilar.

Mahallenin hakkini aradilar, hakli davalarıni savundular. Yol sorunu cözüme kavuşmadan çekilmeye müsade vermediler. Mücadele sonuç verdi.

Yolun büyük oranda zarar uğramasina sebep olan ağir tonajli kamyonlar ve is makinalarindan dolayi kaynaklanmasini gerekce gösterrn vatandaş dik duruşun karşiliğinda yolu yaptirma sözü aldılar. HES e ait is makinalari ve araçlar tüm masraflari karşilayarak yolun yapimini üstlendi ve bugun calışmalara başladığı öğrenildi.
Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ