×

Araklı'da Camileri ve Cemaati Siyaset Rehin Almış durumda

  • 16.03.2024 23:40
  • Güncel
Siyaset Camiyi Ablukaya aldı
Araklı'da Camileri ve Cemaati Siyaset Rehin Almış durumda

Araklı'da siyaset Cami'yi rehin aldı
Vatandaş duruma tepkili! Yetkililer seyirci

CAMI ÇEVRESİ ve CEMAAT ABLUKAYA ALINMIŞ

Araklı'da seçim sürecinde Bazı Siyasi Partilere köyler, mahalleler sokaklar adeta yetmiyor. Camiler ve cemaat ablukaya alınmış durumda

Özellikle teravih namazında cami penceleri, kapıları duvarlari ve cami çevresi siyasi parti tarafından afişlerle bayraklarla ve parti temsilcileriyle işgal ediliyor. Ibadete gelenlere siyasi propaganda yapiliyor. Afiş dağıtılıyor. Namaza girerken ve namazadan çikarken çeşitli siyasi malzelemeler veriliyor, oy desteği isyeniyor.

Bayan cemaatin giriş ve çıkış yaptığı yollar kesilmiş ve parti arabalarıyla kapatılmış. Cami görevlisi uyarmasına rağmen sözü dinlenmiyor, üstelik birde tehdit ediliyor.

EMNİYET VE MÜFTÜLÜK DURUMA SEYİRCİ

Vatandaş durumu yetlililere bildirmesine rağmen Ramazan ayında cemaatle Camiyi siyasi parti miting alanına çevirenlere müdahale eden olmadı. Çay ikramı gerekçesiyle afiş broşür bayrak, flama vb. görsellerle oy desteği istenmekte.

Vatandaşların aktardığı bilgi ve şikayetlere göre Araklı'da bu sekilde siyaset yapan sadece bir parti var ve tüm şikayetler bu parti yetkililerine bildirilmasine rağmen onlarda duruma engel olmuyor.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ