×

Şahintaş; "Araklı'yı Kandırmışlar"

  • 15.03.2024 13:45
  • Güncel
Şakir hoca'dan sert eleştiri
Şahintaş; "Araklı'yı Kandırmışlar"

YÖNETMEK İÇİN YETKİ ALANLAR, HALKI SÜREKLİ KANDIRMIŞLARDIR

Şahintaş: “Araklı’daki kan kaybını durduracak, ilçemizi hep birlikte ayağa kaldıracağız”

Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, Araklı’nın yıllardır ihmal edilip sahipsiz bırakıldığına dikkat çekerek, “Kan kaybeden Araklımızı, seçimlerin ardından elbirliğiyle ayağa kaldıracağız” dedi.

ARAKLI SAHİPSİZ BIRAKILDI

“Çöp tesisinin Araklı’ya yapılması, Araklı-Bayburt Yolunun yıllardır bitirilememesi, Pazarcık bölgesinin turizm alanı olmaktan çıkarılarak maden sahası yapılması, fen lisesi ve başka yatırımların başka ilçelere kaydırılması, Araklı’nın sahipsizliğinin en somut göstergeleridir” diyen Şahintaş, şöyle konuştu:
“Çok büyük bir potansiyele sahip olan Araklı, maalesef son yıllarda ihmal edilmiş, sahipsiz bırakılmıştır. İlçemiz sürekli kan kaybetmektedir. Peki neden? Çünkü Araklı’yı yönetmek üzere halktan yetki alanlar, sorumluluk makamında oturanlar, verdikleri sözleri tutmamış, halkı sürekli kandırmışlardır.

Bulundukları makamın ağırlığını taşıyamayanlar yüzünden güzel ilçemiz Araklı, yaşayanlarının mutsuz ve gelecekten umutsuz bir hale düşmüştür. Bu durum kabul edilemez.”

HALKIMIZ DEĞİŞİME ‘EVET’ DİYECEK VE İLÇEMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR

“Araklı’nın sahipsizliğinin son işareti, Pazarcık ve Yılantaş bölgesinin turizm alanı olmaktan çıkarılmasıdır. Erzincan İliç’teki facia halen tazeliğini korurken, Araklı’da da siyanürle altın aranacak olması, akıllara ziyan bir uygulamadır. Şuna yürekten inanıyorum ki, Araklı halkı bu seçimde, kendilerine reva görülen bu duruma tepkisini gösterecek ve değişime ‘evet’ diyerek ilçemizin önünü açacaktır. Ve o zaman Araklımız, tarihsel birikimine ve potansiyeline yaraşır bir şekilde yönetilecek, hak ettiği hizmet ve yatırımları alacak ve geleceğe güvenle yürüyecektir. Ve hepsinden önemlisi, Araklı bir daha asla sahipsiz bırakılmayacaktır.”

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ