×

Yusuf Durmuş'dan Son dakika açıklaması: Kirli Propagandaya Zehir zemberek sözlerle cevap verdi

  • 11.03.2024 22:20
  • Güncel
Yusuf Durmuş'a muhalefetden Sosyal Medyada operasyon
Yusuf Durmuş'dan Son dakika açıklaması: Kirli Propagandaya Zehir zemberek sözlerle cevap verdi

Bağımsız Aday Yusuf Durmuş'dan Sosyal Medya Operasyonuna Zehir Zemberek sözlerle cevap verdi

"Bağımsız bir adayı Muhalefet dört koldan linç etmeye calışıyorsunuz, Bu sayfa sahiplerini ortaya çıkaracağım araklının ortasında herkese rezil edeceğim"

Sosyal Medya Trol sayfalar tarafından Araklı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yusuf Durmuş üzerine yoğun bir algı operasyonu başlatılmış durumda.

Siyasi destek almadan gönüllü ekipleriyle yola çıkan Yusuf Durmuş'u düzmece anketlerle son sıralarda gösterip algı operasyonu baslatılmıştir.

Yusuf Durmuş " Araklı'nın sorunlarıyla 4 yıldir yarış halindeyiz.  Ancak bu süreçte sessiz kalan bazı muhalefet partilerin uzantıları Sosyal Medya Korsan hesapları üzerinden seçim sürecinde adım üzerinden kirli bir operasyon başlatmış durumda. Söz konusu parti uzantıları tarafından oMuhalefet partilerinin İlçe başkanları Genel merkezlerine 1 Nisan günü verecekleri hesapın endişesindeler

Olası bir Bağimsız adayın siyasi partiden fazla oy alması hüsranların en büyüğü olacak ve görevden almalar başlayacaktır.

İlçede asılan seçim afişlerimiz gece operasyonlarıyla kopartılıp yok ediliyor. Sosyal medya siyasi parti trol sayfaları sözde yalan anketlerle vatandas üzerinde algı operasyonu yapmaya kalkıyor.

Herkesin eline göre o 1 Nisan'da Belediye Başkanı seçildiğimizde bu tip trolleri temizleyeceğiz


1 Nisan'da bağımsız aday ve Ekibi Araklı'da Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanacaktır bu trolleri bunların uzantılarını ortaya sereceğiz ve halkın önüne çıkaracağız


Kimse Araklı seçmenin Araklı halkının duygularıyla oynayamaz.


Gücünüz yetiyorsa tek tek adayları yazın kimlerin oy vereceği görülecek şekilde bir anket hazırlayın bakalım Sizin burada yaptığınız sıra tutuyor mu?

4 yıldır çalışan halkın gönlünde taht kuran anketlerde 1 çıkan 55 proje paylaşan ve paylaştığı 55 projenin 5 tanesini uygulamaya sokan Yusuf durmuş'u manipülatif yaklaşımlarınızda yok sayamazsınız bunun hesabını er ya da geç vereceksiniz. 

Bu sayfanın sahibinin kim olduğunu bulacağım.

Bunlar bizi daha da güçlendirerek yolumuza kararlılıkla devam etmemize güç katıyor. Bu ramazan günü bizi anketlerde linç etmeye çalışadak yalan propagamlarla algı operasyonu çekenleri Allaha havele ediyorum. Araklı halkı gereken cevabi verecektir.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ