×

Coşkun Çebi: "Araklı Özel Egitim Okuluna Kavuşacak"

  • 10.03.2024 13:57
  • Yaşam
Araklı'da Eğitimdeki sorunlar tek tek giderilecek
Coşkun Çebi: "Araklı Özel Egitim Okuluna Kavuşacak"

Araklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Coşkun Çebi müjdeyi duyurdu. Eğitim alanındaki sorunları öncelikli tutarak, çalışmalara çok erken başladı.

ARAKLI'DA EĞİTİM ALANINDAKI SORUNLARI DÜZELTMEYE KARARLI


Mevcut Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin girişimleriyle birkac ay önce Hürriyet Mahallesinde çok değerli bir arazi Okul yapılmak üzere ilçemize kazandırılmıştı.

Coşkun Çebi Araklı Halkına müjdeyi Sosyal Medya Hesabindan duyurdu. " İnşallah Araklı'ya Engelli- Özel eğitim Okulu kazandıracağız. Özel Eğitim okullarında ders alması gereken çocuklarımız için ilçemizde artık okul olacak" dedi

Duyumlara göre Araklı Belediye Başkan Adayı Coşkun Çebi, hayırsever insanlardan destek sözünüde almış durumda. Araziside hazır ve en yakın zamanda çalışmalara başlanabileceği öğrenildi.

Araklı'da 400-500 civarında özel egitim öğrencisi başka ilçelere giderek egitim almak zorunda. Veya mevcut okullarda diğer öğrencilerle aynı sınıflarda okumak durumundaydı.

Bu büyük eksiklik AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Coşkun Çebi'nin bugünki müjde haberine göre artık ortadan kalkacaği anlamına geliyor.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

SİTE MENÜ