×

Araklı Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis'den vedâ Mesajı

  • 08.03.2024 00:06
  • Güncel
Ekrem Reis siyasete vedâ ediyor
Araklı Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis'den vedâ Mesajı

Belediye B. Vekili Ekrem Reis vedâ mesajı yayınladı

1 Nisan 2014'de başladiğimiz Araklı Belediye meclis üyesi ve meclis başkan vekilliği görevimizde, son meclis toplantimizi bugün 7 mart 2024 yaptık.

Bu on yıl içerisinde belediye başkanimiz ile beraber içinde bulunduğumuz bu süre zarfında;
Muhteşem belediye binamız, sanayi sitelerimiz, Yüksek okul, 3 defa Etap Toki konutlari, ilçemizin merkezi ve merkez mahallelerinin %85 ine doğal gaz getirilmesi, Araklı Bayburt yolunun 7 km sinin, 4150 mt 2 tüp tünelin tamamlanmasi ve kalan kısmının 10 km nin başlatilmasi, 2 tane belediye ait  kafe ve Restorant yapilmasi, Dört ilçeye hizmet veren SGK hizmet binasi, yürüyüş ve bisiklet  yollari ile ilçe halkının sahilde bağı kesilmiş deniz ile buluşturulmasi,  Polis Moral Eğitim merkezi, yine ilçemize,hiç yokken 7-8 tane yıldızlı otel ve Türizm tesisi ve burada saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok yatirim ve hizmet Recep Çebi  ve kadrosunun Ak belediyecilik olarak yerine getirilmişdir.

Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında Desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanimiza, bakanlarimiza, hasseten Süleyman Soylu bakanimiza ve milletvekillerimize ve bunların kazandirilmasinda irade koyup fedakarca gayret gösteren, dönemin ilçe başkanlarimiza (Mustafa Tekinbaş, Şaban Bıyık) ve Belediye Başkanımız Recep Çebi'ye ve meclis üyesi arkadaşlarimiza, müdürlerimize, mimar ve mühendis arkadaşlarimiza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

En büyük teşekkürü de bu hizmetlerin yapilabilmesi için, bu kadrolarin arkasinda durup 15 yıldır  artirarak  desteğini devam ettiren, Çok kiymetli Araklı HALKIMIZA borç biliyoruz. Sağolun var olun, hakkınızı helal edin. Allaha emenet olun.🤲


Yeni seçilecek Belediye Başkanımız ve meclis üyesi arkadaşlarimiza da şimdiden başarılar diliyor, ilçemize hayırlı hizmetlere vesile olmalarını temenni ediyoruz. Allah utandırmasın.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ