×

Araklı'da Yenilenen AK Parti kadrosunda 10 numaralı aday

  • 05.03.2024 18:02
  • Güncel
Yenilenen listenin 10 numarası
Araklı'da Yenilenen AK Parti kadrosunda 10 numaralı aday

Yenilenen Listenin 10 numarası

Araklı insanının yönetimde görmek istediği yüzlerden biriydi. Sadece Araklı değil Arsin, Sürmene Of Yomra ve diğer ilçelerin köylerinde bile Veteriner Gökhan bir marka isim olmayı başardı.

Araklı'nın 50 mahallesinde gitmediği yer yok, yardım etmedigi hayvan besicisi insanımız yok!
İlçemizde hayvancılığa uzman biri olarak değer kattı.

Vatandaşın beslediği tüm hayvanlarıyla yakınen ilgilendi. Kedi köpek, inek, koyun, manda başta olmak üzere doğru tedavi ve yüksek verimlilik konularında Araklı insanını bilinçlendirdi.

Hayvan bakıcılığı yapanları Profesyonel hayvancılığa geçiş için desteklemeler yaptı, yol gösterdi. Çok sayıda insan mandıracılık ögrendi. Yüksek verimlilik sağladı.
İnsanlarımız onun sayesinde yarım veteriner hekim oldu diyebiliriz. Aynı zamanda egitip öğrettide.

Araklı'ya hatta bölgemizdeki diğer ilçelere özel cins inek ırklarını kazandırdı.Araklılı vatandaşlar hiç bilmediği ve tanımadığı dünyanın önde gelen değerli cins hayvanlarına sahip oldu. Bu sayede Gerek besi hayvancılığı gerekse süt verimliliğinde kalite arttı.

Ancak Gökhan Kanlı 15 yıl  gibi bir sürede kendi imkanlarıyla bu kadar çalışabildi. Şimdi Araklı Belediyesi bünyesinde Yetkili bir kısım amiri olarak daha büyük hizmetlerde bulunmak istiyor.

Sayısız anaların duasını almış, gece gündüz insanların derdine koşmuş mesleğine gönül vermiş bir hekim.

Araklı AK Parti listesinde %80 oranında yaşanan köklü değişim vatandaştan büyük takdir topladı. Muhtemelen Araklı insanı ismini duyduğunda çok şaşırdığı isim 10 numaralı aday Gökhan Kanlı olmuştu.

Araklı Halkının, böyle Temiz Karakterli, Dürüst ve çalıskan insanların Araklı Belediyesini yönetecek olduğunu görmesi en büyük arzusuydu.
Yolu ve bahtı açık olması dileğiyle başarılar dileriz

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ